Video Un bărbat a protestat urcat pe un panou publicitar în zona Piaţa Unirii din Capitală

Un bărbat s-a urcat, marţi, pe un panou publicitar în Piaţa Unirii şi a protestat cu ajutorul unei portavoci. La faţa locului, au fost mai mulţi poliţişti şi două echipaje de ambulanţe.

1169 afișări

Poliţia Rutieră a deplasat în zonă un echipaj pentru a dirija traficul.

"Nu sunt blocaje în trafic. Există un echipaj al Poliţiei Rutiere care dirijează traficul. Protestul nu afectează circulaţia rutieră", a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei.

La faţa locului au ajuns, de asemenea, două echipaje de ambulanţă, dar şi o autoscară.

"Este vorba despre o persoană în vârstă cu o portavoce. La faţa locului au fost detaşate două echipaje, o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi o ambulanţă aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov. Evenimentul a fost sesizat în jurul prânzului", a declarat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISUBIF.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei sunt pregătiţi pentru a pune la dispoziţie un negociator în cazul în care protestatarul solicită dialog. Bărbatul se află în evidenţele Poliţiei Capitalei, iar, conform unor surse judiciare, a mai protestat din pricina faptului că ar avea de încasat o sumă de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici