Un interlop din Capitală dat în urmărire din 2015, depistat de poliţişti - VIDEO

Poliţiştii din Capitală au dat de urma lui Ştefan Răducanu, cunoscut în lumea interlopă drept "Fane al lui Caran", dat în urmărire generală din noiembrie 2015, acesta sustrăgându-se unei pedepse de nouă ani de închisoare, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

1058 afișări
Imaginea articolului Un interlop din Capitală dat în urmărire din 2015, depistat de poliţişti - VIDEO

Un interlop din Capitală dat în urmărire din 2015, depistat de poliţişti - VIDEO

"În cursul zilei de 15 septembrie 2016 poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 42 de ani, prin care a fost condamnat la 9 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, pe numele acestuia era emis şi un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi influenţarea declaraţiilor", anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că ar fi vorba despre Ştefan Răducanu, zis Fane al lui Caran, un membru al lumii interlope din Bucureşti. Bărbatul a fost depistat într-o locuinţă din sectorul 2 al Capitalei, fiind dat în urmărire generală din noiembrie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici