Video Un nou fals medic, descoperit în Ilfov. Percheziţii acasă la un bărbat care pretinde că este dentist - FOTO, VIDEO

Poliţiştii din Ilfov fac, la ora transmiterii ştirii, percheziţii la locuinţa unui bărbat de 50 de ani, care a practica meseria de dentist pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, în cauză fiind deschis dosar penal, anunţă Poliţia Ilfov.

4291 afișări

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov fac percheziţii domiciliare, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Surse din Poliţie au precizat pentru MEDIAFAX că soţia bărbatului ar fi medic stomatolog.

În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici