Video Un şofer din Craiova, amendat după ce a fugit de Poliţie folosind trotuarul pe post de bandă de accelerare

Un şofer din Craiova a fost amendat cu 1.500 lei şi trei puncte de penalizare după ce a fugit de Poliţie demarând în trombă pe un trotuar. Întâmplarea a fost filmată de un alt craiovean.

2697 afișări

Şoferul fusese luat la rost de poliţiştii locali din Craiova pentru că parcase pe trotuar. Pe imaginile surprinse de un craiovean se vede cum bărbatul se îndreaptă către autoturismul parcat pe trotuar şi deschide prima dată portbagajul, iar apoi uşa din spate.

Ulterior, el se urcă la volan şi vrea să plece. Poliţistul local observă acest lucru şi se aşează în faţa maşinii, dar fără succes, şoferul demarând în trombă şi folosind trotuarul pe post de bandă de accelerare.

”Cetăţeanul indisciplinat pleacă la maşină şi caută în portbagaj actele, le caută şi pe bancheta din spate, dar nu le găseşte le caută în maşină. Poliţiştii asteaptă în ploaie, iar cetăţeanul aprinde farurile şi poliţistul fuge după el. Accident mortal pe trotuar.... Doamne. A fugit pe trotuar”, spune bărbatul care a filmat întreaga scenă.

Poliţiştii locali au pornit în urmărirea şoferului şi în cele din urmă acesta a fost prins şi amendat cu 1.500 de lei şi trei puncte de penalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici