Un tânăr eliberat în baza recursului compensatoriu, la psihiatrie după ce şi-a agresat bunica

Un tânăr din Tulcea a ajuns, joi seară, la psihiatrie, după ce, într-un acces de furie, şi-a agresat bunica şi a încercat apoi să sară pe geam, de la etajul trei. El a fost eliberat recent din închisoare în baza recursului compensatoriu.

426 afișări
Imaginea articolului Un tânăr eliberat în baza recursului compensatoriu, la psihiatrie după ce şi-a agresat bunica

Un tânăr eliberat în baza recursului compensatoriu, la psihiatrie după ce şi-a agresat bunica

Poliţiştii tulceni au fost solicitaţi să intervină în, joi seară, în ajutorul unei bătrâne în vârstă de 73 de ani, care era agresată de nepot, în apartamentul în care locuia din municipiul Tulcea.

La intervenţia unei echipe de ordine publică, agresorul, în vârstă de 24 de ani, s-a baricadat într-o cameră şi a ameninţat că pune foc.

"A fost chemat negociatorul Poliţiei. Între timp, agresorul a încercat să aprindă bunurile din cameră", spun reprezentanţii IPJ Tulcea.

Negociatorul, împreună cu echipa de la ordine publică, formată din poliţişti şi jandarmi, a forţat uşa care era blocată, moment în care tânărul s-a aruncat pe geam, dar a fost prins de mână de către comisarul negociator.

"Împreună cu ceilalţi lucrători a fost ridicat, întrucât atârna la etajul trei, a fost încătuşat şi dus la psihiatrie", au mai spus sursele citate.

Potrivit poliţiştilor, tânărul are 24 de ani, este recidivist şi a fost eliberat recent din penitenciar în baza recursului compensatoriu. El a ispăşit o condamnare tot pentru fapte cu violenţă.

Pe numele lui a fost întocmit un nou dosar penal pentru distrugere şi violenţă în familie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici