Video UPDATE Incendiul în zona de cluburi a Bucureştiului, STINS. A ars mansarda unei case din Centrul Vechi. Clădiri evacuate - FOTO, VIDEO

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale, duminică dimineaţă, pentru a stinge un incendiu produs la podul unei clădiri din strada Smârdan din Capitală, care s-a extins şi la alt corp al imobilului. Toţi oamenii au fost evacuaţi şi nimeni nu a fost rănit, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

4727 afișări

Nouă autospeciale de stingere au intervenit mai multe ore pentru a stinge un incendiu produs la podul unei clădiri ce era folosit ca spaţiu pentru depozitare. Focul a fost stins în jurul orei 10.00.

Clădirea se află pe strada Smârdan din Capitală, iar flăcările s-au extins şi la alt corp al imobilului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, au fost evacuate persoanele din clădirile învecinate şi nimeni nu a fost rănit.

Echipajele intervin pentru a stinge flăcările atât din exterior, cu autoscara, cât şi prin interiorul clădirii. Potrivit sursei citate, au fost închise branşamentele de alimentare cu gaze ale clădirilor afectate şi ale celor învecinate.

„Am informat autorităţile locale despre manifestarea incendiului şi măsurile realizate pentru gestionarea evenimentului. La faţa locului sunt prezenţi prefectul şi viceprimarul Capitalei”, mai arată ISU Bucureşti-Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici