Video UPDATE Patru persoane reţinute, după violenţele din Codlea/ Un jandarm şi mai mulţi poliţişti, răniţi după ce au fost atacaţi de romi cu lopeţile

  • Trei poliţişti şi un jandarm au fost răniţi, luni seara, în urma unei bătăi în stradă, la Codlea.
  • Forţele de ordine încercau să aplaneze un conflict izbucnit între romi.
  • Presa locală scrie că poliţiştii locali au fost loviţi cu lopeţile în cap de romi
8701 afișări
După violenţele ce au avut loc la Codlea, au fost reţinute 4 persoane, care au fost transportate la Centrul de Reţinere şi arestare preventivă al IPJ Braşov şi vor fi prezentate unităţii de parchet cu propuneri procedurale.

Poliţiştii si jandarmii braşoveni au intervenit într-un cartier din Codlea, după ce luni seara membrii a două familii s-au înjurat şi lovit folosind pietre şi diferite obiecte. La intervenţia forţelor de ordine, mai multe persoane implicate au devenit recalcitrante, manifestându-se violent faţă de lucrătorii de poliţie locală şi jandarmerie.
 
Ştire ora 7.55

Trei poliţişti şi un jandarm au fost răniţi, luni seara, în urma unei bătăi în stradă, la Codlea. Forţele de ordine încercau să aplaneze un conflict izbucnit între romi. 

Potrivit Poliţiei Braşov, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin 112 că în oraşul Codlea are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, jandarmi şi poliţişti locali, iar incidentul a fost aplanat.

În urma incidentului, 4 forţe de ordine au fost rănite, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital.

Jandarmii braşoveni spun că a fost vorba despre un conflict în comunitatea de romi şi pentru aplanarea conflictului forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Printre răniţi se numără un jandarm.

Presa locală scrie că poliţiştii locali au fost loviţi cu lopeţile în cap de romi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici