Video Vâlcea: O şoferiţă începătoare a lovit cu maşina un copil pe trecerea de pietoni şi apoi a plecat - VIDEO

O şoferiţă începătoare, care are permis de conducere de mai puţin de două luni, a lovit cu maşina, marţi după-amiază, un copil pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea, după care a părăsit locul accidentului, ea fiind depistată cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate pe domeniul public.

588 afișări

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea, accidentul s-a produs marţi după-amiază la intersecţia dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu şi strada Mihai Viteazu din municipiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şoferiţa, în vârstă de 42 de ani, a virat la dreapta şi nu a acordat prioritate unui copil în vârstă de nouă ani, care traversa strada pe culoarea verde a semaforului electric, accidentându-l, după care a părăsit locul accidentului.

După accident, copilul a plecat singur acasă, iar ulterior s-a prezentat, împreună cu părinţii săi, la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie la un cot, nefiind nevoie de internare.

Surse din Poliţia locală spun că femeia şi-a obţinut permisul de conducere în urmă cu mai puţin de două luni, iar maşina pe care o conducea, un Ford, are numere de înmatriculare provizorii.

Femeia a fost depistată cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în Râmnicu Vâlcea de către autorităţile locale. Ea este în prezent cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În municipiul Râmnicu Vâlcea, sunt amplasate 125 de camere de supraveghere, o parte dintre acestea fiind cumpărate în cadrul unui proiect pe fonduri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici