Video Vals şi flori pentru medici şi gravide. Surpriza Ralucăi Răducanu, ”fata cu vioara de cristal”

  • Raluca Răducanu, cunoscută ca ”fata cu vioara de cristal”, le-a oferit un moment de răsfăţ gravidelor cât şi medicilor de la o maternitate din Bucureşti
  • ”Fata cu vioara de cristal”, alături de asociaţia ”Taxiul cu Bomboane”, este într-un turneu muzical pe la spitalele din Bucureşti.
778 afișări

Raluca Răducanu, cunoscută ca ”Fata cu Vioara de Cristal”, continuă turneul muzical alături de Asociaţia ”Taxiul cu Bomboane”. De această dată baladele lui Ciprian Porumbescu şi valsurile lui Eugen Doga au răsunat în curtea maternităţii Polizu din Bucureşti.

„A fost un moment extraordinar pe care l-am trăit din plin şi sincer ne-a făcut să simţim că lumea se gândeşte la noi.”

Pe lângă valsuri, medicii, asistentele, viitoarele mămici de la maternitatea Polizu au primit şi flori.

„Cred că e prima maternitate la care cântăm, primul spital care se ocupă de treaba asta şi recunosc că a avut foarte-foarte multe emoţii” a spus Raluca Răducanu.

La finalul recitalului ”fata cu vioara de cristal” i-a suprins pe cei din linia întâi cu piesa adevăraţilor campioni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici