Video Viceprimarul unui sat din Prahova, aflat „în patrulă”, a filmat cu telefonul o măicuţă care abandona câini pe câmp. Femeia recunoaşte: „Am greşit”

O măicuţă de la Mănăstirea Ghighiu, judeţul Prahova, este acuzată de viceprimarul localităţii Plopu că aruncă pe câmp câini băgaţi în saci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

73299 afișări

Viceprimarul localităţii Plopu, Vasile Albu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că joi era pe stradă şi la un moment dat a observat o măicuţă aruncând, alături de doi bărbaţi, câini pe un câmp dintre Plopu şi Bucov.

„Patrulez în fiecare dimineaţă pentru că am văzut că sunt multe gunoaie aruncate şi animale. Aşa şi acum. Şi am văzut o dubă, erau o maică, care este de la Mănăstirea Ghighiu, cu doi bărbaţi, care au aruncat mai mulţi câini pe câmp. Cred că în saci i-a adus, era acolo un sac rupt. Când m-au văzut s-au urcat în dubă şi am plecat după ei”, a declarat Albu.

Potrivit viceprimarului, măicuţa ar fi abandonat mai mulţi câini.

„Am sunat la hingheri şi au venit de i-au luat. Sunt duşi la adăpostul de la Bucov. Nu puteam să-i las aşa. Am chemat Poliţia Locală”, a spus Vasile Albu.

Într-o filmare făcută de viceprimarul din Plopu, cu telefonul mobil, măicuţa recunoaşte faptul că a abandonat câinii.

„Doi câini am dus…Vin la noi (mănăstire n.r.) la poartă toată ziua. Am greşit”, spune maica pe înregistrare.

Maica stareţă de la Mănăstirea Ghighiu nu a putut fi contactată.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat că oamenii legii nu au fost sesizaţi despre acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici