Video VIDEO Discursul preşedintelui Iohannis, întrerupt de un zgomot puternic, asemănător alertei RO-Alert

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis a fost întrerupt de un zgomot puternic, asemănător alertei utilizate de sistemul RO-Alert.

80150 afișări

Incidentul a avut loc marţi la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis care participa la o întâlnire cu presa împreună cu preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, şi-a întrerupt discursul timp de câteva secunde şi a aşteptat ca zgomotul să se oprească.

Palatul Cotroceni se află în Sectorul 5 al Capitalei, nu foarte departe de locul în care marţi a izbucnit un incendiu puternic. Un complex comercial a luat foc şi zeci de pompieri încearcă să stingă flăcările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici