Video VIDEO | Doi turişti, speriaţi după ce s-au întâlnit cu ursul pe un traseu montan, salvaţi de jandarmi

Doi turişti care s-au întâlnit cu ursul în zona Jepii Mari, din Munţii Bucegi, au fost salvaţi de jandarmi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Aceştia au solicitat ajutor pentru că nu au mai putut înainta, de frică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2501 afișări

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, în urma apelului primit prin 112, o echipă de intervenţie de la Detaşamentul de Jandarmi Sinaia s- a deplasat pe traseul Buşteni - Jepii Mari - Buşteni, pentru recuperarea celor două persoane care s-au întâlnit cu un urs.

„La jumătatea traseului s-au întâlnit cu un urs, nemaiputând să continue traseul din cauza sperieturii. Acţiunea s-a desfăşurat cu greutate din cauza traseului greu accesibil şi a întunericului", arată IJJ Prahova.

Cele două persoane, din Buşteni, au fost găsite în zona „Poiana cu brusturi”" şi aduse în siguranţă la baza muntelui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici