Video VIDEO FOTO O familie din Argeş a fost evacuată din cauza a două stânci care riscă să se prăbuşească peste casă

O familie din comuna Cetăţeni, din Argeş, a fost evacuată, marţi, de autorităţi, din cauza pericolului de prăbuşire a două stânci peste casa în care locuiau doi adulţi şi cei patru copii ai lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

596 afișări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a fost anunţat, marţi, de şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cetăţeni că în satul Valea Cetăţuii, din comuna Cetăţeni, o locuinţă este pusă în pericol de prăbuşirea iminentă a două stânci.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpulung, dar şi grupa operativă a ISU Argeş, care a constatat că gospodăria în cauză este compusă din o casă şi două anexe, în care locuiesc doi adulţi şi patru copii. Cele două stânci, una stabilă, cealaltă care prezintă pericol real de prăbuşire se află la o distanţă de aproximativ 10-15 metri faţă de locuinţă”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Potrivit sursei citate cele 6 persoane evacute vor fi cazate temporar într-o clădire ce aparţine Primăriei Cetăţeni

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici