Video VIDEO Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Momentul în care un bărbat ameninţă o casiera şi fură 10.000 lei. Căutare activă a suspectului

Un bărbat a ameninţat, marţi dimineaţa, casiera unei unităţi bancare din sectorul 2 al Capitalei şi a fugit cu 10.000 de lei. Poliţiştii îl caută pe suspect.

5688 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei.

Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică.

„Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, susţin poliţiştii.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici