Video VIDEO Muzica depăşeşte barierele impuse de autoizolare: prietenii cântă împreună pe internet

  • În autoizolare, locul de întâlnire al prietenilor este videoconferinţa
  • Cei care sunt pasionaţi de muzică se adună să cânte cu prietenii online
  • Şi organizatorii festivalurilor Electric Castle şi Jazz In The Park s-au filmat cântând online şi i-au îndemnat pe ceilalţi să se bucure de muzică
243 afișări

Muzica face ca timpul petrecut în autoizolare să treacă mai uşor. Cu atât mai mult cu cât aceasta este împărăşită şi cu prietenii. Acest grup de prieteni din Tulcea s-au reunit online pentru a cânta melodii împreună- fiecare la propriul instrument.

Tot online s-au reunit şi organizatorii Electric Castle, care au creat un adevărat ansamblu cântând piesa „Stand by me”. Ei au lansat o provocare pentru ceilaţi organizatori de festivaluri muzicale cunoscute de la noi sau din străinătate.

La această provocare au răspuns şi organizatorii Jazz In The Park, care au cântat împreună piesa „Price Tag.”

Muzica şi prietenii reprezintă reţeta perfectă pentru a ne menţine optimişti şi ne dau încrederea că în final totul se va termina cu bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici