VIDEO Patru răniţi, între care doi copii, după ce opt autoturisme s-au ciocnit, în Braşov

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, sâmbătă, după ce opt autoturisme s-au ciocnit în municipiul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

533 afișări
Imaginea articolului VIDEO Patru răniţi, între care doi copii, după ce opt autoturisme s-au ciocnit, în Braşov

VIDEO Patru răniţi, între care doi copii, după ce opt autoturisme s-au ciocnit, în Braşov

Potrivit putătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, accidentul s-a produs în jurul orei 14.00 pe Bd. Vhlahuţă din Braşov, unde opt autoturisme s-au ciocnit.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, două ambulanţe şi o autospecială cu apă şi spumă.

În urma impactului dintre cele opt autoturisme, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care doi copii.

Toate victimele sunt conştiente şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov şi la Spitalul de Copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici