Video VIDEO Peisaj de iarnă în Munţii Făgăraş. Stratul de zăpadă este de 15 centimetri

La peste 1.800 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, stratul de zăpadă măsoară 10 - 15 centimetri, iar la peste 2.000 de metri sub zăpadă este gheaţă, avertizează Salvamont Sibiu.

762 afișări

În Masivul Făgăraş, la peste 1.800 de metri stratul de zăpadă măsoară 10-15 centimetri, iar la peste 2000 de metri, sub stratul de zăpadă, este gheaţă, spun salvamontiştii din Sibiu.

Astfel, Salvamont Sibiu le recomandă turiştilor să meargă pe munte doar dacă sunt pregătiţi şi au experienţă şi să folosească echipament adecvat turelor de iarnă.

De asemenea, înainte e a se avânta pe munte în această perioadă, turiştii sunt sfătuiţi să ceară informaţii patrulelor Salvamont din zonă sau Dispeceratului Naţional Salvamont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici