Video VIDEO Poliţia Capitalei, sesizată că într-un container ard câini. Percheziţii la adăpostul improvizat

  • Poliţia Capitalei a fost sesizată că pe un teren viran, printre deşeuri, ard trupurile unor câini.
  • Oamenii legii au făcut percheziţii la adresa unui bărbat care gestiona un adăpost improvizat.
505 afișări

Secţia 13 Poliţie din Capitală a fost sesizată în 5 ianuarie că pe un teren viran, într-un container, printre deşeuri, ardeau trupurile unor câini.

Cercetările s-au realizat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în temeiul Legii nr. 205 din 2004 privind protecţia animalelor, iar sâmbătă poliţişti, cu sprijinul unor lucrători ai Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, au pus în aplicare două mandate de percheziţie la adresa unui bărbat, despre care existau indicii că se ocupă cu gestionarea adăpostului improvizat pentru animale, precum şi la adresa adăpostului.

„Au fost identificaţi în adăpost 108 câini, ţinuţi în condiţii improprii, unii cu diverse leziuni, fapt pentru care poliţiştii au emis ordine de plasare în adăpost, aceştia fiind preluaţi şi relocaţi de către reprezentanţii ASPA. Au fost identificate şi ridicate documente cu privire la câinii din adăpost, pentru o parte urmează a fi identificaţi, pe baza microcipurilor, proprietarii, urmând a fi contactaţi pentru stabilirea modalităţii in care aceşti câini au ajuns în adăpostul improvizat”, spun, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

De asemenea, a fost depistată şi dusă la sediul secţiei pentru audieri şi o altă persoană care ar fi organizat adăpostul improvizat.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 13 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 pentru stabilirea situaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici