Agnieszka Radwanska, eliminată în primul tur al turneului de la Madrid

Ajunsă în postura de principală favorită a turneului WTA de la Madrid, după retragerea Serenei Williams, poloneza Agnieszka Radwanska a fost eliminată în primul tur de Dominika Cibulkova.

487 afișări
Imaginea articolului Agnieszka Radwanska, eliminată în primul tur al turneului de la Madrid

Agnieszka Radwanska, eliminată în primul tur al turneului de la Madrid

Sportiva din Slovacia, aflată pe locul 38 în clasamentul mondial a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de numărul doi mondial, 6-4, 6-7, 6-3.

Nu a fost singura supriză a turneului din capitala Spaniei. Tot în primul tur a fost eliminată şi a doua favorită, sportiva din Germania, Angelique Kerber, locul 3 WTA. Aceasta a fost învinsă de Barbora Strycova, din Cehia, locul 33 WTA, în două seturi, 6-4, 6-2.

Principala favorită a turneului, Serena Williams, care a câştigat titlul în două rânduri, în 2012 şi 2013 a anunţat că se retrage din turneu la finalul săptămânii trecute, acuzând o răceală puternică.

După cele două eliminari şi retragerea liderului Mondial, Simona Halep, locul 7 WTA, a devenit a 4-a cea mai bine cotată sportivă din turneu şi va juca în turul secund cu jucătoarea italiană Karin Knapp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici