Video Antrenorul Simonei Halep, despre Darren Cahill: Eu l-am chemat dacă poate să vină cu noi. El mă tratează ca un egal

Simona Halep a reuşit o performanţă extraordinară la Wimbledon, a câştigat finala de la turneul de Mare Şlem după ce s-a impus în mai puţin de o oră în faţa Serenei Williams, scor 6-2, 6-2.

775 afișări

Daniel Dobre a vorbit în cadrul emisiunii Marius Tucă Show (mediafax.ro) despre discuţia pe care a avut-o cu Simona înaintea partidei cu jucătoarea din America:

"Ştiam că dacă câştigă în primul set, chiar dacă Serena va reveni, Simona este superioară şi are prima şansă să câştige meciul. Serena a schimbat mult tactica, mai tare, mai încet, în timp ce Simona a jucat la fel şi a fost mereu acolo.

I-am spus un singur, ştii că faci faţă la toate, eşti tare pe picioare, Serena ţipă, să nu te laşi influenţată, îţi faci jocul tău pentru că poţi câştiga pe mâna ta. A vorbit şi cu Darren, care o ştie mai bine decât mine pe Serena".

În plus, antrenorul Simonei Halep a precizat că îl doreşte pe Darren Cahill în echipa fostului lider mondial.

"Şi eu vorbesc cu el, din punctul meu de vedere al modului de a învăţa eu mă consult cu toţi şi cu cei mai tineri. Eu ştiu ceea ce fac bine, sunt modest. Aşa am fost crescut şi aşa mi se pare normal.

Eu l-am chemat (n.red. - pe Darren Cahill) dacă poate să vină. Îmi doresc să o antrenez pe Simona şi îmi doresc ca şi Darren să fie cu noi. Cu el alături Simona nu mai pierde niciun meci. El mă tratează ca un egal", a mai spus Daniel Dobre.

Wimbledon 2019 este al doilea turneu de Mare Şlem câştigat de Simona Halep în carieră, după ce a triumfat şi la Roland Garros 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici