Arena Naţională a fost suspendată o etapă după incidentele de la meciul cu Armenia

Arena Naţională a fost suspendată de Comisia de Disciplină a FIFA. Forul mondial a luat această decizie ca urmare a faptului că suporterii au afişat bannere cu mesaj discriminatoriu, pentru că au aruncat cu obiecte în teren şi pentru că au folosit lasere la meciul cu Armenia din septembrie.

218 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională a fost suspendată o etapă după incidentele de la meciul cu Armenia

Arena Naţională a fost suspendată o etapă după incidentele de la meciul cu Armenia

Stadionul din capitală a fost suspendat pentru un meci, iar FRF a primit o amendă în cuantum de 15.000 de franci elveţieni. FRF a mai primit o amendă de 10.000 de franci elveţieni din pricina comportamentului fanilor la partida cu Muntenegru de la Podgorica.

Naţionala României va juca meciul cu Kazahshtan, ultimul de pe teren propriu din actuala campanie, la Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici