Barcelona, la un pas de a semna cel mai profitabil contract din istoria fotbalului

Barcelona este la un pas de a da o lovitură financiară importantă. Potrivit Sport.es, catalanii sunt în negocieri avansate cu Nike, producătorul de echipament sportiv pentru un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an.

752 afișări
Imaginea articolului Barcelona, la un pas de a semna cel mai profitabil contract din istoria fotbalului

Barcelona, la un pas de a semna cel mai profitabil contract din istoria fotbalului

De fapt, negocierile constau în prelungirea înţelegerii dintre Barcelona şi Nike, iar cele două părţi sunt foarte aproape de a parafa contractul. Noul acord ar urma să fie cel mai important din istoria industriei sportive, Barcelona urmând a primi 100 de milioane de euro pe an, aici fiind incluse şi anumite clauze.

În prezent, recordul este deţinut de Manchester United. Contractul dintre gruparea engleză şi Adidas se cifrează la 96 de milioane de euro pe an.

Pentru Barcelona, acest nou contract cu Nike ar reprezenta o gură de oxigen extrem de importantă. Clubul catalan a anunţat că va investi nu mai puţin de 600 de milioane de euro pentru construirea unui nou stadion, ce ar urma să fie gata în 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici