Bratu sugerează că mai mulţi jucători vor părăsi lotul echipei Dinamo

Atacantul Florin Bratu a lăsat să se înţeleagă, joi, că el şi alţi cinci-şase coechipieri au decis să părăsească lotul formaţiei Dinamo care urmează să evolueze cu Gloria, la Bistriţa, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

45 afișări
Imaginea articolului Bratu sugerează că mai mulţi jucători vor părăsi lotul echipei Dinamo

Bratu sugerează că mai mulţi jucători vor părăsi lotul echipei Dinamo (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Despre Florin Bratu s-a speculat că ar fi fost trimis la echipa a doua de către conducerea clubului, însă atacantul dinamovist a precizat că el a cerut să evolueze la Dinamo II pentru a avea meciuri în picioare, deoarece nu a jucat nici în partida de la Cluj, din Cupa României. Bratu a adăugat că săptămâna viitoare aceştia vor spune tot despre actuala situaţie de la echipă.

"Am luat decizia de a juca la echipa a doua împreună cu colegii mei pentru că ieri nu am jucat şi trebuie să joc duminică. Vreau să spun doar atât: le mulţumesc celor 5-6 colegi care mi se vor alătura în această seară. Îl aşteptăm luni pe managerul nostru Giovani Becali, iar marţi voi spune tot despre această situaţie de la Dinamo. Eu nu sunt exclus din lot şi a fost decizia mea de a veni şi a juca pentru a avea meciuri în picioare. Mai multe veţi afla marţi când vom face o conferinţă de presă toţi", a spus Bratu, pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea de la Cluj, unde se află formaţia "alb-roşie".

Mai devreme a sosit la Bucureşti şi mijlocaşul dinamovist Ousmane N'Doye, trimis la echipa a doua după ce a părăsit cantonamentul echipei miercuri seară. El a declarat că nu îl cunoaşte pe colegul său Florin Bratu şi că nu a petrecut în club după înfrângerea cu CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici