CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, scor 2-1, cu FC Basel

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa elveţiană FC Basel.

42 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, scor 2-1, cu FC Basel

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, scor 2-1, cu FC Basel (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto/AFP)

Golurile echipei clujene au fost marcate de Rada '9 şi Traore '12, în timp ce pentru FC Basel a punctat Stocker '45+2.

În minutul 9, Ionuţ Rada a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Culio.

CFR îşi majorează diferenţa în minutul 12, scor 2-0. Culio a centrat din tuşă, iar Traore a marcat cu capul din trei metri.

În minutul 45+2, formaţia elveţiană reduce din diferenţă, scor 2-1, prin Stocker, care înscrie nemarcat din aproximativ 6 metri la colţul scurt.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 4. Panin, 20. Cadu, 15. Alcantara, 24. Rada - 22. Hora (28. E. Kone '54), 7. E. Dică, 6. Mureşan, 19. Culio - 16. Bastos (10. De Zerbi '54), 9. Traore (99. Sforzini '79). Antrenor: Sorin Cârţu.

FC Basel: 1. Costanzo - 22. Inkoom, 19. Abraham, 4. Atan, 20. Safari - 17. Shaqiri (30. Tembo '73), 8. Huggel, 10. Yapi Yapo, 14. Stocker (11. Chipperfield '73) - 13. Frei, 9. Streller. Antrenor: Torsten Fink.

Cartonaşe galbene: Panin '25, Rada '90+2 / Abraham '55

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Irlanda, condusă la centru de Alan Kelly, ajutat de asistenţii Damien McGrath şi Kenneth Hennessy, de asistenţii suplimentari Anthony Buttimer şi Neil Doyle, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Padarigh Sutton.

Fundaşul Ionuţ Rada, marcatorul primului gol al echipei clujene, a debutat pentru CFR în acest sezon.

La meciul disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" au asistat 9.950 de spectatori, dintre care aproximativ 200 de susţinători ai formaţiei elveţiene.

În următoarea etapă din grupa E a Ligii Campionilor, CFR Cluj va întâlni peste două săptămâni, în deplasare, formaţia italiană AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici