CHELSEA - STEAUA - Laurenţiu Reghecampf: Nu vom lăsa adversarul să joace, vom încerca să câştigăm

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Londra, că elevii săi nu trebuie să-i lase pe cei de la Chelsea să-şi impună jocul şi a precizat că îşi doreşte victoria pe Stamford Bridge.

1411 afișări
Imaginea articolului CHELSEA - STEAUA - Laurenţiu Reghecampf: Nu vom lăsa adversarul să joace, vom încerca să câştigăm

Laurenţiu Reghecampf: Nu vom lăsa adversarul să joace, vom încerca să câştigăm (Imagine: Gabriel Fluerariu / MediafaxFoto)

"Este un meci important pentru toată lumea, nu numai pentru mine. Este important pentru noi ca echipă să ne calificăm şi pentru tot fotbalul românesc. Am exersat şi penaltiurile, vom vedea unde se va ajunge mâine seară. Vom încerca să câştigăm, dar va fi un meci dificil. Suntem o echipă care joacă fotbal, ne place să conducem meciul. Asta vom încerca să facem şi mâine seară. Nu încercăm să ne facem jocul după adversar, încercăm să dominăm şi să avem posesie. Nu vom lăsa adversarul să joace, vom încerca să câştigăm. Avem jucători de valoare, dar mă intereserază ca echipa să evolueze bine. Fotbaliştii joacă fiecare meci pentru club, pentru ei, pentru viitorul lor", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a afirmat că Latovlevici are unele probleme medicale, dar se speră în recuperarea lui. "Dacă îmi este teamă de ceva, îmi este de echipa mea. Avem o experienţă neplăcută de la meciul din deplasare cu Ajax Amsterdam. Numai în direcţia asta mă gândesc şi încerc să-i fac pe jucători să evolueze ca în meciul tur cu Chelsea. Latovlevici are probleme, dar încercăm să-l refacem. Este foarte greu să-l înlocuim pe Latovlevici, dar dacă va fi nevoie vom găsi soluţia cea mai bună. Publicul joacă un rol important şi cred că dacă noi vom marca, atmosfera nu va fi prea bună pentru gazde. Chelsea este cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o până în această fază. Cu siguranţă vom avea unele probleme la fazele fixe, dar ne-am antrenat. Dacă vom avea talie nu este important, contează cum te aperi la astfel de faze", a precizat Reghecampf.

Steaua a învins, la 7 martie, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida retur se va disputa joi, la Londra, de la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici