CHELSEA - STEAUA - Rafael Benitez: Respectăm mult pe Steaua, dar să vedem dacă vor face faţă intensităţii

Antrenorul echipei Chelsea, Rafael Benitez, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea londoneză respectă mult Steaua, adversara din optimile Ligii Europa, însă a precizat că nu ştie dacă jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf vor face faţă presiunii.

942 afișări
Imaginea articolului CHELSEA - STEAUA - Rafael Benitez: Respectăm mult pe Steaua, dar să vedem dacă vor face faţă intensităţii

CHELSEA - STEAUA - Rafael Benitez: Respectăm mult pe Steaua, dar să vedem dacă vor face faţă intensităţii (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

Rafael Benitez a afirmat că a fost avertizat de oamenii care au văzut evoluţiile Stelei asupra valorii ei. "Scouterii ne-au spus să fim atenţi, pentru că Steaua este o echipă bună şi ştiam că va fi greu. Vom vedea dacă ne vom putea face jocul pe Stamford Bridge, dacă ei vor face faţă intensităţii, însă îi respectăm mult, pentru că sunt o echipă foarte bună", a explicat Benitez.

Benitez a mai spus că se poate baza pe toţi jucătorii trecuţi pe lista UEFA, cu excepţia spaniolului Oriol Romeu, informează site-ul oficial al grupării londoneze.

"Trebuie să mă concentrez asupra pregătirii echipei pentru fiecare competiţie. Următorul joc este o prioritate. Trebuie să aleg lotul pentru următorul meci şi să mă asigur că va fi unul competitiv. Unii jucători, precum portarii şi fundaşii centrali pot juca mai multe meciuri. Pentru extreme, apărătorii laterali şi atacanţi este mai dificil din cauza intensităţii alergărilor. Dacă ai un jucător care este pregătit şi se recuperează repede, atunci e mai uşor decât în cazul unui jucător mai în vârstă. Trebuie să analizezi totul şi să stabileşti ce să faci. Este dificil. În afara lui Oriol Romeu, toţi jucătorii sunt disponibili. Nu ne putem baza pe Demba Ba, care nu are drept de joc", a spus Benitez.

Tehnicianul spaniol a precizat că Liga Europa este un obiectiv pentru Chelsea în acest sezon. "Suntem în Liga Europa şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Dacă avansezi, atunci este o competiţie bună, însă trebuie să mergi până la capăt", a completat Benitez.

Întrebat despre un eventual interes al echipei Manchester City pentru Vlad Chiricheş, Rafael Benitez a răspuns: "Sper ca Chiricheş să nu facă un meci bun mâine, iar în restul sezonului să fie fantastic. Este un jucător bun, dar nu ştiu dacă ar face faţă în Anglia".

Steaua a învins, la 7 martie, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida retur se va disputa joi, la Londra, de la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici