Cirque du Soleil va produce un spectacol inspirat din viaţa lui Lionel Messi

Cirque du Soleil a anunţat că va produce un spectacol inspirat din viaţa superstarului argentinian al echipei FC Barcelona Lionel Messi, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei de divertisment canadiene.

159 afișări
Imaginea articolului Cirque du Soleil va produce un spectacol inspirat din viaţa lui Lionel Messi

Cirque du Soleil va produce un spectacol inspirat din viaţa lui Lionel Messi

Show-ul va avea premiera în 2019 şi se înscrie în linia unor spectacole pe care Cirque du Soleil le-a dedicat unor personalităţi precum Michael Jackson, Elvis Presley şi The Beatles.

Messi a confirmat informaţia pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram: "Sunt onorat să anunţ parteneriatul cu @CirqueduSoleil pentru crearea unui show nou-nouţ, în 2019, bazat pe viaţa mea şi pasiunea mea pentru fotbal".

Messi este al doilea cel mai bine plătit fotbalist în Europa, câştigând aproximativ 565.000 de euro pe săptămână. Fotbalistul a încheiat contracte cu mai multe branduri de succes, precum Adidas, Pepsi şi Turkish Airlines, iar, în 2016, a câştigat 28 de milioane de dolari.

Informaţia despre show-ul Cirque du Soleil a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare online. Messi are 89 de milioane de admiratori pe Facebook şi 97 de milioane de persoane îi urmăresc contul de Instagram.

În vârstă de 31 de ani, Lionel Messi este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume şi a primit Balonul de Aur de cinci ori, record pe care îl împarte cu Cristiano Ronaldo. De asemenea, deţine un număr record, cinci, de European Golden Shoes.

Istoria Cirque du Soleil, o companie fondată de Guy Laliberté şi Gilles Ste-Croix, a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. În prezent este o importantă organizaţie cu sediul în Montreal, Québec (Canada), ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are aproximativ 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe, din aproximativ 40 de ţări, de pe şase continente, s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până în prezent de Cirque du Soleil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici