CONFLICTUL PIŢURCĂ - DRAGOMIR. Preşedintele LPF: Piţurcă mai bine sugea o fondantă. Şi portarul meu de la Ligă ştie să aleagă cei mai buni jucători din România

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că pe selecţionerul Victor Piţurcă îl contrazic rezultatele formaţiei Steaua din cupele europene atunci când spune că actula ediţie a Ligii I este cea mai slabă din istorie.

231 afișări
Imaginea articolului CONFLICTUL PIŢURCĂ - DRAGOMIR. Preşedintele LPF: Piţurcă mai bine sugea o fondantă. Şi portarul meu de la Ligă ştie să aleagă cei mai buni jucători din România

CONFLICTUL PIŢURCĂ - DRAGOMIR. Preşedintele LPF: Piţurcă mai bine sugea o fondantă. Şi portarul meu de la Ligă ştie să aleagă cei mai buni jucători din România (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

"De aia a pierdut naţionala cu 8-1 meciurile cu Olanda pentru că am eu un costum comunist. Asta a fost analiza făcută de antrenorul naţionalei la conferinţa de presă de ieri (n.r. - marţi). Mai bine sugea o fondantă, ştiţi la ce fac aluzia, nu? (n.r. - Piţurcă a făcut o greşeală în conferinţa de presă spunând "acuzaţii nefondante" în loc de "acuzaţii nefondate"). Să-mi spună el ce costum să îmi iau ca să câştige naţionala non-stop. Numai prostii a vorbit. A zis că de asta am pierdut cu 8-1, că avem campionat foarte prost, dar îl contrazic rezultatele Stelei. Ce-o fi în mintea lui de a spus că meciurile cu Estonia şi Andorra sunt mai importante decât cele cu Chelsea şi Ajax", a spus oficialul LPF.

Dragomir l-a comparat pe selecţioner cu portarul de la sediul LPF. "Piţurcă zice că a reformat echipa naţională, păi dacă îl întrebi pe portarul meu de la Ligă şi el ştie să aleagă cei mai buni jucători din România. Păi nu presa îl laudă pe Chiricheş? Nu televizorul ţi-l arată că joacă cel mai bine? Ce, l-a făcut Piţurcă să joace bine? Nu, l-a făcut Reghecampf şi antrenorii de la Târgu Jiu. La naţională, în patru zile de pregătire, îi face el fotbalişti? Selecţionerul doar adună jucătorii cei mai buni", a menţionat Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici