Cristi Ganea: Domnul Hagi mi-a spus să iau mingea şi să încerc. După meci, m-a felicitat

Fundaşul stânga al echipei Viitorul Constanţa, Cristian Ganea, a mărturisit că în spatele golului din meciul cu Gaz Metan Mediaş stau antrenamentele din această vară, precizând că a exersat loviturile libere după fiecare şedinţă de pregătire.

389 afișări
Imaginea articolului Cristi Ganea: Domnul Hagi mi-a spus să iau mingea şi să încerc. După meci, m-a felicitat

Cristi Ganea: Domnul Hagi mi-a spus să iau mingea şi să încerc; după meci, m-a felicitat

"E foarte mult antrenament, am muncit foarte mult. În această vară, am rămas după fiecare antrenament să exersez loviturile libere. Domnul Hagi mi-a spus să iau mingea şi să încerc. După meci, m-a felicitat", a afirmat Ganea, la DigiSport.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani nu se gândeşte deocamdată la titlu şi spune că în acest sezon va fi mai dificil pentru echipa sa să câştige campionatul: "Să nu ne gândim la titlu, să luăm pas cu pas, să intrăm în locurile 1-6 şi vedem după aceea. Toate echipele s-au întărit, au venit alţi antrenori, o să fie o luptă mult mai grea decât anul trecut".

Campioana en titre FC Viitorul a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1, învingând, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Gaz Metan Mediaş. Au marcat Aurelian Chiţu, Cristian Ganea şi George Ţucudean, al doilea dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici