Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul cu FC Sevilla din Supercupa Europei

Lusitanii au fost nevoiţi să joace aproape tot meciul fără starul Cristiano Ronaldo. Jucătorul Realului a fost lovit dur de Payet în minutul 9 al finalei şi în ciuda eforturilor sale de a continua meciului a fost înlocuit în minutul 25 de Quaresma.

705 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul cu FC Sevilla din Supercupa Europei

Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul cu FC Sevilla din Supercupa Europei (Imagine AFP / Mediafax FOTO)

Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, nu atât din cauza durerilor, cât din cauza frustrării că nu poate evolua în cel mai important meci al carierei.

Conform primelor teste, Ronaldo a suferit o luxaţie de gradul I la genunchiul stâng. Dacă vestea oferită de jurnaliştii iberici este cea corectă, accidentarea portughezului nu este atât de dură pe cât se credea imediat după meci.

Cel mai probabil, Ronaldo nu va juca în Supercupa Europei, meci programat pe 9 august, confruntare în care Real Madrid se va duela cu Sevilla. În zilele următoare, Ronaldo va efectua o serie de teste suplimentare pentru a se şti cu exactitate gravitatea accidentării sale.

Portugalia a devenit în premieră campioana Europei după ce a învins Franţa, după reprizele de prelungiri, în finala EURO disputată pe Stade de France.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici