UEFA aşteaptă 300 de milioane de telespectatori la finala Euro 2016

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) se aşteaptă la o audienţă globală de 300 de milioane de telespectatori la finala Campionatului European din Franţa, dintre Franţa şi Portugalia, ce va avea loc duminică, de la ora 22:00, pe Stade de France din Saint-Denis.

649 afișări
Imaginea articolului UEFA aşteaptă 300 de milioane de telespectatori la finala Euro 2016

UEFA aşteaptă 300 de milioane de telespectatori la finala Euro 2016

La finala Campionatului Mondial din 2014 din Brazilia, dintre Germania şi Argentina s-a înregistrat o audienţă globală medie de 570 milioane de telespectatori, iar la finala Euro 2012 dintre Spania şi Italia au fost 299 de milioane.

Semifinala din acest an dintre Franţa şi Germania, câştigată cu scorul de 2-0 de naţionala lui Didier Deschamps a fost urmărită la televizor de 19,2 milioane de oameni, cea mai cea mai mare audienţă înregistrată în Franţa în ultimii 10 ani.

Audienţa meciurilor de la Euro 2016 a fost cu mult mai mare decât cea din urmă cu 4 ani, anunţă UEFA, care aşteaptă peste 300 de milioane de telespectatori la finala dintre Portugalia şi Franţa, care se va disputa duminică seară la Paris.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici