Cristiano Ronaldo începe "ofensiva" în scandalul violului. Ce măsuri a luat deja pentru a se apăra

Cristiano Ronaldo (33 de ani) nu pierde timpul şi tocmai s-a asigurat că va avea parte de cea mai bună apărare posibilă în procesul în care Kathryn Mayorga îl acuză de viol.

1790 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo începe "ofensiva" în scandalul violului. Ce măsuri a luat deja pentru a se apăra

Cristiano Ronaldo începe "ofensiva" în scandalul violului. Ce măsuri a luat deja pentru a se apăra

Potrivit presei internaţionale, superstarul portughez l-a angajat deja pe avocatul David Chesnoff pentru a-i apăra interesele în procesul care se va desfăşura în Statele Unite ale Americii. Iar David Chesnoff, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi americani, e cunoscut drept un apărător al vedetelor, după ce a stat în boxele lui Paris Hilton, Mike Tyson, Andre Agassi, Leonardo Di Caprio, sau Bruno Mars de-a lungul ultimilor ani.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici