CS U Craiova a învins ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga 1/ Antrenorul Craiovei: Ratăm prea mult. Ce spune Ionuţ Popa despre incidentele petrecute la pauză, pe tunelul de la vestiare

CS U Craiova a învins ACS Poli Timişoara, vineri, în ultima etapă a turului din Liga 1.

526 afișări
Imaginea articolului CS U Craiova a învins ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga 1/ Antrenorul Craiovei: Ratăm prea mult. Ce spune Ionuţ Popa despre incidentele petrecute la pauză, pe tunelul de la vestiare

CS U Craiova a învins ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga 1/ Antrenorul Craiovei: Ratăm prea mult. Ce spune Ionuţ Popa despre incidentele petrecute la pauză, pe tunelul de la vestiare

Ionuţ Popa: Am fost slabi, Craiova a meritat să câştige

Ionuţ Popa a fost sincer la finalul meciului pe care echipa sa l-a pierdut, 0-2 pe teren propriu cu CS U Craiova. La fel ca etapa trecută, cu CSM Poli Iaşi, antrenorul timişorean a fost nevoit să-l trimită pe Alin Şeroni, fundaş central, în atac.

"Craiova putea să câştige la scor. Se vede la echipă când îţi lipseşte un atacant. Am fost slabi şi când am jucat 11 la 11. Nu meritam să egalăm la ocazia lui Vaşvari. Am avut un atacant de conjunctură, Şeroni. După ce a fost eliminat fundaşul stânga, am fost nevoit să-l aduc înapoi în apărare. Dacă nu aducem 2-3 jucători, retrogradăm! Avem nevoie de atacanţi", a spus Ionuţ Popa, la Telekom Sport.

Întrebat despre incidentele petrecute la pauză, pe tunelul de la vestiare, Popa a oferit o explicaţie plastică, apoi a vorbit despre micul conflict pe care l-a avut cu Alex Băluţă: "Kovacs a arbitrat excelent. La vestiare s-au întâmplat lucruri normale pentru fotbalişti, lucruri bărbăteşti. Pe Mitriţă l-a mâncat undeva..Băluţă mi-a zis că sunt un antrenor foarte bun, eu i-am zis că e un jucător foarte bun, dar să nu mai comenteze mereu când jucătorii noştri solicită ceva."

Devis Mangia: Trebuia să închidem meciul mai devreme, ratăm prea mult

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a spus la finalul meciului cu ACS Poli Timişoara că echipa sa ratează mult prea mult.

"Este un teren dificil, este prima victorie a Craiovei la Timişoara. Trebuia să închidem meciul mai devreme. L-am pierdut pe Mitriţă, n-am dorit acel cartonaş roşu", a spus Mangia la finalul jocului.

Cu privire la incidentul petrecut în pauza pe tunelul care duce la vestiare, antrenorul italian a fost cât se poate de explicit: "N-am văzut nimic la vestiare, nu ştiu ce s-a întâmplat."

Mangia a fost cât se poate de optimist cu privire la marcatorul golului secund: "Burlacu este un jucător despre care se vorbeşte mult. Joacă bine, se antrenează bine. E un jucător de perspectivă."

Antrenorul italian e în continuare nemulţumit de ratările jucătorilor săi: "Trebuie să închidem meciurile mai devreme. Asta am păţit şi cu Gaz Metan şi cu Sepsi. Ratăm prea mult." Craiova a jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică, dar a marcat golul de 2-0 în ultimele minute ale partidei, după numeroase ratări.

Au marcat: Martic 27', Burlacu 89'.

0-1: Martic înscrie primul său gol pentru Craiova. Mijlocaşul a reluat în plasa porţii apărate de Curileac o centrare expediată de Băluţă din flancul stâng.

0-2: Băluţă a centrat din flancul stâng, Bancu a recentrat în faţa porţii, unde a apărut Burlacu care a împins mingea în poartă.

În urma acestui rezultat, Craiova urcă temporar pe locul secund, la un punct peste FCSB. Gazdele rămân pe locul şase, ultimul care asigură prezenţa în play-off.

ACS Poli: Curileac - Creţu, Bocşan, Melinte, Ţigănaşu - Artean, Vaşvari - Al. Munteanu, Curjuric (Doman 58'), Bârnoi (Mailat 54') - Şeroni (Ciucur 68'). Antrenor: Ionuţ Popa.

CS U Craiova: Calancea - Datkovic, Kelic, Tiago Ferreira - Martic (Dimitrov 78'), Zlatinski, Mateiu, Bancu - Mitriţă, Băluţă (Bărbuţ 90+2'), Burlacu. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Creţu 46', Şeroni 46', Doman 63' / Datkovic 18', Burlacu 84', Gustavo 90+1'.

Cartonaşe roşii: Ţigănaşu 33' / Mitriţă 46'.

Arbitri: Istvan Kovacs (centru), Valentin Avram şi Mircea Grigoriu (asistenţi), Florin Mazilu (rezervă).

Observatori: George Ionescu (CCA), Romolus Gabor (LPF).

Stadion: "Dan Păltinişanu" - Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici