Cupa României: A fost stabilit programul sferturilor de finală

În perioada 27 februarie – 1 martie este programată faza sferturilor de finală a Cupei României, ediţia 2017/2018.

352 afișări
Imaginea articolului Cupa României: A fost stabilit programul sferturilor de finală

Cupa României: A fost stabilit programul sferturilor de finală

Programul sferturilor de finală:

Marţi, 27 februarie 2018
CS Gaz Metan Mediaş – AFC Astra, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport

Miercuri, 28 februarie 2018
AFC Hermannstadt - FC FCSB, ora 18:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X

AFC Botoşani – ACSM Politehnica Iaşi, ora 21:15, Digi Sport, Telekom Sport

Joi, 1 martie 2018
CS U Craiova - Dinamo Bucureşti, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici