Video Daniel Dobre, despre punctele forte ale Simonei Halep: Nici Federer nu este aşa independent/ Este vulcanică şi pasională

Antrenorul Simonei Halep, Daniel Dobre, a vorbit despre punctele forte ale fostului lider mondial. Dobre a comparat-o pe jucătoarea noastră cu cei mai buni jucători din tenisul mondial, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

1863 afișări

"Simona este cea mai independentă jucătoare, cred că nici Federer nu este aşa independent ca Simona. Am văzut momente la turnee, înainte de meci, când ploua sau în alte momente, dacă îi vezi pe Federer, Nadal şi Djokovic cum se distrează ca nişte copii, râzi. Apoi, când vine coach-ul şi îi zice lui Federer să meargă să vorbească despre meci, pleacă instantaneu şi merge ca un bebeluş.

Simona este o fire foarte independentă, d-asta este acolo sus. Este cu totul altfel şi d-asta cred că este acolo unde este", a explicat Daniel Dobre în cadrul emisiunii Marius Tucă Show (mediafax.ro).

În plus, antrenorul lui Halep a dezvăluit care este relaţia lui cu Simona şi cum se împacă temperamentul lui cu cel al câştigătoarei turneului de Mare Şlem, Wimbledon 2019.

"Eu sunt calm in aparenţă, în sinea mea sunt vulcanic şi sar destul de repede la beregata cuiva. Nedreptatea, lipsa de respect, minciună, nu pot să le suport. Ea este vulcanică şi pasională. Ei nu îi plac certurile şi lucrurile agresive, disputele verbale.”

„Eu pot să accept orice de la un sportiv dacă din punctul de vedere al dăruirii, al pasiunii îşi face treaba. Nu mă deranjează dacă ţipă o dată sau de două ori pentru că ştiu că de 10 ori a tras şi şi-a făcut treaba.”

„Simonei Halep îi plac liniştea şi echilibrul", a mai spus Daniel Dobre, care a precizat ce lucruri stau la baza unei relaţii bune între un jucător şi un antrenor:

"Respectul şi încrederea sunt baza. Pe ultima o câştigi ca antrenor prin sfaturi, dar nu orice fel de sfaturi. Sunt jucători cărora le place să vorbească foarte mult, iar alţii au nevoie de două cuvinte şi fac imediat. Ea (n.red. - Simona Halep) aşa este, face imediat.

Preia imediat şi pentru că la nivelul ei nu poţi da sfaturi care vor fi bune peste cinci luni, în momentul în care cineva vede că sfatul tău duce la un progres rapid, atunci încrederea creşte".

Wimbledon 2019 e al doilea turneu de Mare Şlem câştigat de Simona Halep în carieră, după ce a triumfat şi la Roland Garros 2018. În finală, sportiva noastră a trecut în două seturi (6-2; 6-2), de Serena Williams, după mai puţin de o oră de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici