Dinamo Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, cu scorul general de 7-1, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu 5-1 (3-0), formaţia moldoveană Olimpia Bălţi, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei.

10 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa

Dinamo Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa (Imagine: Radu Stefan/Mediafax Foto)

Golurile echipei dinamoviste au fost marcate de Andrei Cristea '3, Adrian Cristea '32, N'Doye '45, Cristi Munteanu '58 şi Gabriel Torje '61 (penalti), în timp ce pentru Olimpia Bălţi a punctat Adaramola, în minutul 90.

Dinamo a deschis scorul în minutul 3, când Andrei Cristea a împins în poarta goală de pe linia porţii o minge deviată de căpitanul formaţiei Olimpia Bălţi, Orlovsky.

Echipa pregătită de Ioan Andone majorează scorul în minutul 32, când în urma unei lovituri libere de la 25 de metri, lateral stângă, Adrian Cristea a înscris cu un şut în stânga portarului.

Înainte de pauză, în minutul 45, jucătorul Ousmane N'Doye a înscris cu un şut deviat de un adversar peste portarul Paiuş, de la aproximativ 18 metri.

Dinamo înscrie din nou în minutul 58, prin Cristi Munteanu, care a şutat din zece metri în stânga portarului, după o pasă de la Adrian Cristea.

În minutul 61, Liviu Ganea a obţinut o lovitură de la 11 metri, fiind faultat de portarul Paiuş. Penaltiul a fost transformat de Torje, scor 5-0, după ce a fost obligat să repete lovitura.

În minutul 90, Olimpia Bălţi înscrie golul de onoare, scor 5-1, prin Adaramola, care a trimis balonul în poartă din patru metri, după o pasă primită de la Somide, de pe partea dreaptă.

Dinamo: 1. Curcă - 27. Homei, 25. Scarlatache (30. Garat '46), 4. Moţi, 3. Pulhac - 22. Torje, 26. Mărgăritescu, 29. N'Doye (14. Păun '67), 8. Munteanu - 20. Adrian Cristea (19. L. Ganea '60), 17. Andrei Cristea. Antrenor: Ioan Andone.

Olimpia Bălţi: 32. Paiuş - 2. Ogada, 5. Orlovsky, 18. Văluţă (4. Gusacov '60), 3. Verbeţchi - 14. Tcaciuc - 13. Jerome (25. Somide '70), 21. Camara, 30. Adaramola, 17. Paseciniuc (20. Khorolskiy '46) - 9. Ovseannikov. Antrenor: Nicolae Bunea.

Cartonaşe galbene: Moţi '47 / Adaramola '26, Paiuş '61, Ovseannikov '88

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia, condusă la centru de Antonio Damato, ajutat la cele două linii de Elenito Di Liberatore şi Giulio Dobosz. Arbitru de rezervă a fost Daniele Doveri.

La meciul disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

În tur, Dinamo a câştigat cu scorul de 2-0 meciul disputat în deplasare.

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia croată Hajduk Split în această fază a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici