Dragomir: Nu contează dacă Dinamo se face de râs şi ia 6-7 goluri, doar joacă împotriva Barcelonei

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că nu contează dacă Dinamo se va face de râs şi va primi 6-7 goluri în amicalul cu Barcelona din 11 august de pe Arena Naţională având în vedere valoarea şi numele jucătorilor catalani.

212 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nu contează dacă Dinamo se face de râs şi ia 6-7 goluri, doar joacă împotriva Barcelonei

Dragomir: Nu contează dacă Dinamo se face de râs şi ia 6-7 goluri, doar joacă împotriva Barcelonei (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Dragomir a menţionat că din informaţiile pe care le deţine conducerea grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la o înţelegere şi cu postul de televiziune care deţine drepturile TV pentru Liga I, care şi-a dat acordul ca partida Dinamo - Rapid din etapa a IV-a a Ligii I să fie reprogramată.

"S-au înţeles cu Barcelona, aşa am înţeles, am primit hârtie. Cred că cei de la Dinamo s-au înţeles şi cu televiziunea. Din ce ştiu, s-a făcut contract clar ca Barcelona să vină cu toate vedetele. Şi vor veni toţi. Aşa că eu zic că vor fi 50.000 de oameni pe stadion şi 50.000 în jurul stadionului. O să vină şi Messi, şi Iniesta, Xavi, Pique, sunt o grămadă acolo, nici nu ştii care e mai bun. Ce contează dacă Dinamo se face de râs, joacă cu Barcelona. Şi dacă ia 6-7 goluri, ce? Aşa e la fotbal, ce, e război? Nu moare nimeni. Nu cred că era bine ca echipa naţională să joace amical cu Barcelona, poate cu Spania era bine. Se putea amical, normal, dar e vorba de manageriat aici, e vorba de business aici. Îşi ia şi Barcelona nişte bani, îşi iau şi ai noştri nişte bani, e bine", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF a explicat că va pune în practică o eventuală decizie a instanţei în ceea ce priveşte reprimirea echipei Universitatea Craiova în Liga I. "Mititelu a spus la televizor «Ha, ha, ha, Piţurcă a făcut recurs pe altă societate, pe altă Universitate». Deci el a recunoscut că a falsificat, că a abreviat Universităţile. Deci a recunoscut la televizor, noi scoatem imaginile şi mergem în instanţă cu ele. Aşadar Piţurcă, de bună credinţă, a făcut recurs pe o societate, dar Mititelu între timp schimbase societatea. Numai că Mititelu a făcut o mare tâmpenie, a luat un «cis» pentru două societăţi, iar ăsta e fals în acte publice, nu poate să scape fără puşcărie. Vă garantez că nu poate scăpa. Pentru că a luat banii şi de la noi. Iar regulamentul spune clar că nu poţi să iei banii şi să tai factură decât pe societatea prin care eşti afiliat la FRF. Dar eu nu îi vreau răul lui Mititelu, chiar îi recomand doamnei judecătoare să bage Universitea direct în Liga I. Pentru că instanţele pot să decidă chestia asta. Să ia şi jucătorii înapoi, eu nu am nimic împotrivă. Instanţa poate să îi dea dreptul lui Mititelu să îşi facă o Ligă, să-i spună Liga Mititelu şi să joace singur în fiecare zi", a adăugat Dragomir.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici