Emre Belozoglu: Ne cerem scuze pentru înfrângere, am pierdut un mare avantaj

Internaţionalul turc Emre Belozoglu a declarat, după meciul de vineri cu România, scor 0-1, că el şi colegii săi îşi cer scuze pentru această înfrângere, precizând că au jucat cu toţii sub nivelul lor normal.

409 afișări
Imaginea articolului Emre Belozoglu: Ne cerem scuze pentru înfrângere, am pierdut un mare avantaj

Emre Belozoglu: Ne cerem scuze pentru înfrângere, am pierdut un mare avantaj (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

"Am început meciul cum am dorit, dar nu am prins ritmul paselor. Am jucat cu toţii la un nivel inferior celui normal al nostru. Ne pare foarte rău pentru asta. Să nu primim gol era mai important decât orice, pentru că astfel puteam înscrie în momente neaşteptate. Aşa este fotbalul, nu mai avem ce face. Ne cerem scuze în faţa tuturor celor care au urmărit meciul din tribune sau din faţa televizorului. Am pierdut un mare avantaj. Nu am reuşit să învingem România, diferenţa este de şase puncte. Nu acesta era clasamentul pe care îl doream înainte de meci. Însă acest meci nu ne va face să ne pierdem speranţa. Urmează partida cu Ungaria. Vrem să câştigăm şi să ne facem iertaţi", a spus Emre, informează haberturk.com.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici