EURO 2012: Sărbătoare la Madrid după calificarea Spaniei în semifinalele

Mii de suporteri cu steaguri în culorile galben-roşu ale Spaniei au ieşit pe străzile din Madrid şi din principalele oraşe ale ţării pentru a sărbători calificarea naţionalei lor în semifinalele Campionatului European.

227 afișări
Imaginea articolului EURO 2012: Sărbătoare la Madrid după calificarea Spaniei în semifinalele

Sărbătoare la Madrid după calificarea Spaniei în semifinalele Euro-2012 (Imagine: AFP - MediafaxFoto

"A fost un meci spectaculos. Suntem în semifinale şi am învins Franţa, marea noastră rivală", spunea încântat unul dintre fani, Ricardo, în vârstă de 20 de ani.

"Viva Espana", au scandat într-un glas suporterii strânşi în faţa ecranelor uriaşe de la stadionul Santiago Bernabeu, la fiecare gol al lui Xabi Alonso.

Conducătorii auto şi motocicliştii au participat şi ei la sărbătoare claxonând şi parcurgând de mai multe ori bulevardul Castellana, deasupra căruia se puteau vedea focuri de artificii.

"Sunt mândru, suntem canpioni. Acum că suntem în semifinale, vom câştiga!", a exclamat şi un fan în vârstă de 15 ani, Nacho, un un steag al Spaniei pus pe umeri.

"Alonso, Aloso", au mai scandat fanii, înainte de a se dispersa pentru a merge la casele lor.

Reprezentativa Spaniei, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, după ce a învins, sâmbătă seară, la Doneţk, cu scorul de 2-0 (1-0), naţionala Franţei, în sferturile de finală ale competiţiei.

Ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate de Xabi Alonso, în minutele 19 şi 90+1, al doilea dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Reveillere la Pedro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici