Euro 2016: Arbitrul Pavel Kralovec din Cehia va conduce la centru partida România - Albania

Echipele naţionale de fotbal ale României şi Albaniei se vor întâlni, duminică, 19 iunie, la Lyon, pe Stade des Lumieres, în meciul decisiv pentru calificarea în optimi la Campionatul European, iar UEFA a decis să-l delege pe centralul Pavel Kralovec, din Cehia, pentru a oficia această partidă.

1042 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Arbitrul Pavel Kralovec din Cehia va conduce la centru partida România - Albania

Euro 2016: Arbitrul Pavel Kralovec din Cehia va conduce la centru partida România - Albania

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) a anunţat, vineri, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, faptul că partida dintre Albania şi România, în etapa a treia din grupa A, va fi oficiată de la centru de către arbitrul ceh Pavel Kralovec, în vârstă de 38 de ani.

Acesta şi-a ales şi brigada care îl va ajuta la meciul Albania - România, care se va disputa duminică, 19 iunie, pe Stade des Lumieres, din Lyon, de la ora 22:00. Asistenţi vor fi Roman Slysko (Slovacia) şi Tomas Mokrusch (Cehia), iar arbitrii adiţionali Petr Ardeleanu şi Michal Patak, ambii din Cehia. Arbitru de rezervă va fi grecul Tasos Sidiropoulos.

În primele două meciuri din grupă, România a fost condusă la centru de maghiarul Viktor Kassai, în meciul de deschidere cu Franţa, iar partida cu Elveţia a fost oficiată de rusul Serghei Karaşev.

Meciul dintre Elveţia - Franţa, care va avea loc tot duminică, de la ora 22:00, la Lille, va fi arbitrat de slovenul Damir Skomina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici