FED CUP 2018: România şi-a aflat adversara din barajul pentru accederea în Grupa Mondială principală/ Când vor fi meciurile

România va întâlni Elveţia în barajul de accedere în Grupa Mondială 1 din FED Cup. Naţiunea care a dat-o tenisului pe Martina Hingis vine în România în weekendul 21-22 aprilie 2018.

4498 afișări
Imaginea articolului FED CUP 2018: România şi-a aflat adversara din barajul pentru accederea în Grupa Mondială principală/ Când vor fi meciurile

FED CUP 2018: România va întâlni Elveţia în barajul pentru Grupa Mondială 1/ Când vor avea loc meciurile

Cu 6975 de puncte, Elveţia este pe locul 6 în clasamentul FedCup şi a ajuns la baraj după ce a fost învinsă de echipa Cehiei cu 3-1.

Cele două ehipe s-au mai întâlnit până acum de şase ori în competiţia pe naţiuni din tenisul feminin şi şi-au împărţit victoriile, scor general 3-3.



Tabloul complet al meciurilor de baraj pentru accederea în Grupa Mondială 1:

Belarus- Slovacia
Romania - Elveţia
Australia - Olanda
Italia - Belgia

Meciurile vor avea loc în aceeaşi perioadă cu semifinalele Grupei Mondiale, pe 21 şi 22 aprilie. În semifinale, Germania va întâlni pe teren propriu Cehia, în timp ce Franţa va evolua împotriva echipei din Statele Unite ale Americii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici