FED Cup: Cele 5.000 de bilete pentru confruntarea România - Germania au fost epuizate în 4 ore

Federaţia Română de Tenis (FRT) a anunţat, vineri, că cele 5.000 de bilete scoase la vânzare pentru confruntarea România - Germania, de pe 16-17 aprilie 2016, de la Cluj-Napoca, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup, au fost epuizate în patru ore.

326 afișări
Imaginea articolului FED Cup: Cele 5.000 de bilete pentru confruntarea România - Germania au fost epuizate în 4 ore

FED Cup: Cele 5.000 de bilete pentru confruntarea România - Germania au fost epuizate în 4 ore (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Mediafax Foto)

"Este o veste care, recunoaştem, ne-a surprins total. Suntem impresionaţi de susţinerea pe care oamenii o arată, astfel, faţă de echipa feminină de tenis a României. Interesul major arătat pentru acest meci ne bucură, dar ne şi obligă. Ne obligă, în primul rând, să organizăm această întâlnire la cele mai înalte standarde de competiţie internaţională, iar Sala Polivalentă de la Cluj ne oferă toate premisele pentru acest lucru", a declarat George Cosac, preşedintele FRT.

Cosac a mai spus că încă 2.200 de bilete vor fi alocate suporterilor Germaniei, cluburilor afiliate FRT, sponsorilor şi partenerilor.

Întâlnirea dintre România şi Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu, în ziua de sâmbătă (16 aprilie), iar duminică (17 aprilie) se vor disputa celelalte două meciuri de simplu şi, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit şi vor ocupa acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care au un bilet valabil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici