Federaţia Română de Fotbal a lansat noile branduri Liga 2 şi Liga 3

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi managerul de competiţii Felix Grigore au prezentat, joi, într-o conferinţă organizată la Casa Fotbalului, noile branduri Liga 2 şi Liga 3, un proiect cu sprijinul UEFA, informează site-ul frf.ro.

232 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal a lansat noile branduri Liga 2 şi Liga 3

Federaţia Română de Fotbal a lansat noile branduri Liga 2 şi Liga 3

Lansarea oficială a acestor branduri se va realiza şi în cadrul unui alt proiect ce va fi implementat, în premieră, începând de la finalul acestui sezon. FRF va celebra câştigătoarele fiecărei serii de Liga 3 şi câştigătoarea Ligii 2 în ceremonii organizate pe terenurile echipelor merituoase.

Preşedintele FRF a precizat că acest proiect este unul foarte important pentru viitorul fotbalului din România.

"Ne aflăm astăzi în faţa unui moment foarte important pentru evoluţia fotbalului românesc. Lansăm noile branduri Liga 2 şi Liga 3, un proiect realizat cu asistenţă şi finanţare din partea UEFA. Sunt două branduri pentru prezent şi viitor, ne dorim ca aceste competiţii să evolueze pentru că sunt fundamentale în piramida fotbalului", a declarat Răzvan Burleanu.

"Am convingerea că această nouă identitate, apreciată de toţi reprezentanţii cluburilor, va conferi plusvaloare şi va consolida competiţiile. Ne dorim să ajutăm fiecare club să îşi construiască, mai departe, propria identitate pentru că modelul de succes pe care îl implementăm trebuie exportat", a spus Felix Grigore, managerul Departamentului de Competiţii al FRF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici