Fotbaliştii care au încălcat regulamentul echipei naţionale Under 21 au fost excluşi din lot / Jucătorii vor fi sancţionaţi de clubul Dinamo

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal Under 21 a României, Daniel Isăilă, a decis, miercuri, să-i excludă din lot pe fotbaliştii Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, întrucât au comis abateri disciplinare grave, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

289 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii care au încălcat regulamentul echipei naţionale Under 21 au fost excluşi din lot / Jucătorii vor fi sancţionaţi de clubul Dinamo

Fotbaliştii care au încălcat regulamentul echipei naţionale Under 21 au fost excluşi din lot (Imagine Mircea Rosca / Mediafax Foto)

"Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toţi de la Dinamo) şi Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în ţară. Marţi seara, după sosirea în Spania, selecţionerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi priveşte pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineaţă a luat decizia de a renunţa la ei pentru acest stagiu de pregătire.

Staff-ul tehnic al selecţionatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative şi coordonatorii loturilor naţionale, împreună cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal, consideră că performanţa nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal", se arată în comunicatul FRF.

Marţi seară, selecţionata U21 a ajuns în Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregătire ce cuprinde două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie.

Fotbaliştii care au încălcat regulamentul naţionalei Under 21 vor fi sancţionaţi de clubul Dinamo

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, că jucătorii Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea şi Vlad Olteanu vor fi sancţionaţi în urma abaterilor disciplinare comise în cadrul lotului echipei naţionale de fotbal Under 21 a României.

"În urma abaterilor disciplinare confirmate de Federaţia Română de Fotbal la reprezentativa Under 21 a României, fotbaliştii dinamovişti Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea se vor pregăti alături de echipa secundă a clubului din Ştefan cel Mare până la o decizie ulterioară. De asemenea, cei trei jucători dinamovişti şi Vlad Olteanu, transferat temporar la divizionara secundă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vor fi sancţionaţi şi financiar. FC Dinamo Bucureşti nu tolerează astfel de acte de indisciplină, iar orice abatere asemănătoare ulterioară va fi sancţionată şi mai drastic", se arată în comunicatul FC Dinamo Bucureşti.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici