Garbine Muguruza, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a fost eliminată în optimile de finală

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a fost eliminată, duminică, în optimile de finală ale competiţiei.

807 afișări
Imaginea articolului Garbine Muguruza, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a fost eliminată în optimile de finală

Garbine Muguruza, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a fost eliminată în optimile de finală

Muguruza, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, scor 1-6, 6-3, 3-6, de sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 14 mondial şi favorita 13, după două ore de joc. Franţuzoaica a reuşit şase break-uri şi şi-a cedat serviciul de patru ori.

În sferturile de finală, Mladenovic o va înfrunta pe învingătoarea dintre americanca Venus Williams (11 WTA) şi elveţianca Timea Bacsinszky (31 WTA), care se întâlnesc, de asemenea, duminică.

Prezenţa în sferturile competiţiei feminine de simplu de la Roland Garros este recompensată cu un cec în valoare de 300.000 de euro şi 430 de puncte în ierarhia mondială.

În 2016, Garbine Muguruza a cucerit titlul la Roland Garros, după ce s-a impus în finala întrecerii în faţa americancei Serena Williams, scor 7-5, 6-4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici