Guardiola nu se află în negocieri cu Bayern Munchen. Ce îşi doreşte fostul antrenor al Barcelonei

Fostul antrenor al echipei FC Barcelona Josep Guardiola nu a discutat cu niciun club, a anunţat consilierul său în publicaţia Kicker, după ce presa germană a scris că spaniolul ar urma să preia conducerea tehnică a formaţiei Bayern Munchen.

243 afișări
Imaginea articolului Guardiola nu se află în negocieri cu Bayern Munchen. Ce îşi doreşte fostul antrenor al Barcelonei

Josep Guardiola (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nu am vorbit cu niciun club şi nici nu sunt pregătit să mă leg de vreun club în acest moment", susţine Jose Maria Orobitg că i-ar fi spus Guardiola.

"Pep nu ştie nici el ce va face în primăvara anului 2013. Cinci sau şase cluburi îl vor, dar Pep nu vrea să audă. Probabil situaţia va fi diferită în ferbuarie sau martie 2013", a adăugat Orobitg.

Bild a scris, marţi, că antrenorul Josep Guardiola, care a plecat de la FC Barcelona în luna mai, a fost abordat de conducerea clubului Bayern Munchen pentru a-i succede la această grupare lui Jupp Heynckes, în vara anului 2013.

Potrivit sursei citate, directorul sportiv al clubului german, Christian Nerlinger, s-a deplasat la Barcelona la 25 mai, pentru a asista la victoria echipei FC Barcelona în finala Cupei Spaniei, scor 3-0 cu Athletic Bilbao. Cu această ocazie, Guardiola s-ar fi declarat dispus în principiu să ajungă la Bayern Munchen, cel mai titrat club din Germania.

După patru ani cu rezultate impresionante, Josep Guardiola a anunţat, la sfârşitul lunii aprilie, că pleacă de la FC Barcelona, echipă cu care a câştigat între altele de două ori Liga Campionilor.

Jupp Heynckes are contract cu Bayern Munchen până finalul sezonului 2012/2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici