Hagi: Meritam o astfel de finală a Ligii Europa, avem un stadion superb

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat vineri, după evenimentul de prezentare a "identităţii vizuale a finalei" Ligii Europa, că România merita o astfel de finală, Arena Naţională fiind superbă, şi că îşi doreşte să fie prezent la meciul din 9 mai.

98 afișări
Imaginea articolului Hagi: Meritam o astfel de finală a Ligii Europa, avem un stadion superb

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Meritam o astfel de finală, avem un stadion superb. Este meritul celor care s-au luptat pentru orgnizarea acestui spectacol, e ceva fantastic, ceva unic. M-aş bucura ca o echipă românească să ajungă în finală, au şansa lor să meargă mai departe de grupe, să se bată mai departe. Dacă ar trece amândouă (n.r. - Steaua şi FC Vaslui), ar fi super, dacă nu, să încercăm măcar pe viitor să ajungem să jucăm şi noi măcar o finală. Noi mai avem mult de muncă până să avem echipă care să se poată lupta în Europa, uitaţi-vă ce bugete au celelalte echipe. Nu e uşor, e o chestiune de timp, de azi pe mâine nu se poate", a spus Hagi.

Întrebat dacă va fi prezent la finala din 2012, el a răspuns: "Trebuie să fim prezenţi la finală, acum să vedem dacă vom găsi bilet". Fostul selecţioner a adăugat, în ceea ce priveşte formaţiile cu şanse de a ajunge în finala Ligii Europa, că în această competiţie vor veni echipe bune eliminate din Liga Campionilor. "Vor apărea echipe bune din Liga Campionilor, sunt echipe bune din Rusia, din Anglia, Spania şi Germania. Sunt echipe puternice, cu bugete foarte mari, au făcut o competiţie puternică", a menţionat Gheorghe Hagi.

Referitor la o eventuală revenire a sa în activitatea de antrenor, Hagi a spus: "Nu discut despre revenirea mea, eu sunt implicat în fotbal din cap până-n picioare".

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că speră ca finala Ligii Europa să fie o reuşită pentru România. "Ne face mare cinste acest eveniment, toţi românii merită pe deplin această finală. Sper să fie o reuşită, să intrăm şi noi mai mult în Europa. Sper să vină lumea la stadion, să se umple. Ambele echipe româneşti au şanse să treacă mai departe de grupe", a afirmat el.

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu sau Bogdan Stelea, alături de preşedinţi de cluburi şi antrenori, au fost prezenţi vineri la Arena Naţională, la prezentarea "identităţii vizuale a finalei" Ligii Europa, programată în 9 mai, la Bucureşti.

Finala Ligii Europa se va disputa la data de 9 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici