Halep-Stosur şi Begu-Rogers, în optimile turneului de la Roland Garros

Simona Halep o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros pe sportiva din Australia, Samantha Stosur, 32 de ani, locul 24 WTA, în timp ce Irina Begu se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu sportiva din Statele Unite, Shelby Rogers, 23 de ani, locul 108 mondial.

3452 afișări
Imaginea articolului Halep-Stosur şi Begu-Rogers, în optimile turneului de la Roland Garros

Halep-Stosur şi Begu-Rogers în optimile turneului de la Roland Garros

Samantha Stosur a trecut în turul 3 al turneului de la Paris de Lucie Safarova, din Cehia, favorită 11 la French Open, în trei seturi, 6-3, 6-7, 7-5 şi o va întâlni în optimile de finală pe Simona Halep, locul 6 WTA şi a 6-a favorită a turneului de Grand Slam de la Paris. Cele două sportive s-au mai întâlnit până acum de 7 ori, românca având un bilanţ pozitiv, după ce a învins-o pe sportiva din Australia de 4 ori. Primul meci dintre cele două a avut loc chiar la Paris, în 2010, australianca impunându-se în 2 seturi.

Surpriza zilei a venit de la americanca Shelby Rogers, locul 108 WTA, care a eliminat-o în trei seturi, scor 6-0, 6-7, 6-0, pe favorita 10 de la Paris, Petra Kvitova şi va juca în optimile de finală cu Irina Begu, favorita 25 a turneului de la Paris. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuitul mondial.

Irina Begu şi Simona Halep s-ar putea întâlni în semifinalele de la Roland Garros.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici