Handbal: CSM Bucureşti a câştigat, scor 26-20, meciul cu Midtjylland din Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, campioana Europei, a câştigat, duminică, scor 26-20 (12-9), meciul disputat pe teren propriu cu Midtjylland, ultimul înaintea grupelor principale ale competiţiei europene.

795 afișări
Imaginea articolului Handbal: CSM Bucureşti a câştigat, scor 26-20, meciul cu Midtjylland din Liga Campionilor

Handbal: CSM Bucureşti a câştigat, scor 26-20, meciul cu Midtjylland din Liga Campionilor (Imagine: Attila Kisbenedek/ Arhiva Mediafax Foto)

În urma acestei victorii, elevele lui Aurelian Roşca vor merge în Grupa 2 principală a Ligii Campionilor cu două puncte. Gyor, Krim Ljubljana, Larvik HK şi Team Esbjerg sunt formaţiile cu care se va confrunta campioana Europei pentru un loc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Înaintea partidei, "Tigroaicele" aveau nevoie de o victorie la patru goluri diferenţă pentru a avea parte de rezultate directe mai bune în duelul cu Midtjylland şi pentru a termina pe locul doi în grupa C.

Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Isabelle Gullden, cu cinci goluri, urmată de Cristina Vărzaru şi Majda Mehmedovic, fiecare cu câte patru reuşite, şi Anastasia Lobach, cu trei goluri. De partea cealaltă, Louise Burgaard şi Stine Jorgensen au marcat câte şase goluri pentru Midtjylland.

Clasamentul final al grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin: Gyor - 10 puncte, CSM Bucureşti - 6 p, Midtjylland - 6 p, Rostov P. Don - 2 p. În momentul de faţă, Grupa 2 principală a Ligii Campionilor se prezintă astfel: 1. Gyor – 6 p, 2. Krim – 6 p, 3. Larvik – 4 p, 4. FC Midtjylland – 4 p, 5. Esbjerg – 2 p, 6. CSM Bucureşti – 2 p.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici