INTERVIU inedit cu Simona Halep: Ce meci de tenis ar urmări şi care e actorul său preferat

Jucătoarea Simona Halep a declarat, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al WTA, că i-ar plăcea să urmărească din tribune un meci de tenis între elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal, alături de actorul scoţian Gerard Butler.

1927 afișări
Imaginea articolului INTERVIU inedit cu Simona Halep: Ce meci de tenis ar urmări şi care e actorul său preferat

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep a acordat un interviu neconvenţional la Wimbledon, în care a fost rugată să-şi imagineze că este un fan al tenisului care merge la All England Club şi să spună cum ar arăta o zi perfectă în această postură.

Prezentăm interviul acordat de Simona Halep:

Care este melodia pe care ţi-ar plăcea să o asculţi la radio când te trezeşti?

- Aş asculta o melodie românească, Marcel Pavel, M-am îndrăgostit lulea.

Ce ai mânca la micul dejun?

- Încep micul dejun cu clătite, apoi şuncă şi brânză şi un croissant cu ciocolată, pentru că îmi place să mănânc ciocolată.

Cu ce te-ai îmbrăca pentru a merge la Wimbledon?

- M-aş îmbrac în alb, pentru că aici e o tradiţie şi albul este o culoare frumoasă. Aş purta nişte jeans albi, un tricou alb cu ceva roz pe el şi pantofi roz.

Cu ce maşină ai veni?

- Îmi place Range Rover sport. Este mare şi mă simt în siguranţă.

Ce meci ai urmări?

- Mi-ar plăcea să-l urmăresc pe Federer, îmi place stilul lui şi am multe de învăţat de la el. Aş sta pe terenul central şi m-aş uita la el.

Cu cine ai vrea să joace?

- Aş vrea să-l văd jucând cu Nadal şi aş vrea ca Federer să câştige.

Dacă ai vrea ca o celebritate care să stea lângă tine, cine ar fi?

- Am mai spus-o şi o spun încă o dată: Gerard Butler, pentru că îmi place cum arată.

Ce ţi-ar plăcea să mănânci la Wimbledon:

- Căpşuni cu frişcă şi clătite, pentru că fac întotdeauna clătite când sunt acasă. Îmi place să mănânc orice, nu e bine, dar îmi place.

Unde ţi-ar plăcea să ieşi seara în Londra?

- Am mers aseară la cină într-un restaurant foarte frumos. Nu-mi amintesc numele, dar era un loc unde se mânca vită argentiniană. A fost incredibil şi aş vrea să merg din nou acolo.

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 13.30, în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Ea o va întâlni pe ucraineanca Lesia Ţurenko în primul meci de pe terenul 2. Partida dintre cele două fusese programată iniţial pentru joi, dar a fost amânată din cauza ploii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici